Race for ALLE Minier...

24-11-2006 12:31:18

Rally Thürmer
Ny kraftig forøgelse af aktiviteterne for historisk rallysport.

Nogle gange kommer heldet dumpende til en motorklub, i dette tilfælde Mini Club Denmark (MCD). Denne gang i form af en sponsor, Thürmer, som producerer alt indenfor det komplekse univers af skærende værktøjer.

Virksomheden ligger på Avedøre Holme ved København, hvor de ønsker et motorløb på området, lige op og ned af fabrikken.

Mange husker måske Rallysprintet som blev kørt hvert år i halvfemserne på Avedøre Holme, hvor de første klassiske biler deltog i rallysporten. Vi føler det helt naturligt at genoplive klassisk rallysport på området.

Løbet afvikles søndag d. 27. maj 2007. Mini Club Denmark sætter alle sejl til for at lave et sprintlignende klubrally, helt efter reglementet, hvor alle kan deltage. Der bliver de kendte klasser for Mini’er, men også klasser for alle andre biler, de skal blot være klassiske. Ingen efter 1981. Det er målet at få alle mulige klassiske biler med i løbet, ligesom vi ser det i Hill Climbs. Målet er at lave et flot arrangement, med et bredt spekter af biler som kan repræsentere historisk motorsport.

Thürmer sætter også alle sejl til og sætter et VIP-telt op, så han kan invitere sine leverandører og forretningsforbindelser til motorløb lige uden døren.

Men der arrangeres ikke bare et løb, men 3 Rally Thürmer i 2007. Vi har reserveret følgende datoer på DASU’s kalender:

27. maj i Avedøre
18. august i Sønderjylland
7. oktober i Herfølge
De sidste to løb vil være almindelige klubrallies, men alle kaldet Rally Thürmer.

Med denne indsats håber vi at kunne genoplive Mini Club Denmark turneringen og skabe mere opmærksomhed omkring MCD og klassiske biler, i samarbejde med vores sponsor.

Skriv til Roar Rasmussen, hvis I ønsker flere oplysninger.
Email: roarrasmus@msn.com
Eller slå op på www.mini-club-denmark.dk hvor vi løbende vil informere om løbene.

Troels Lund
Se evt.
http://www.rallyinfo.dk/presse_nov/23_rally_thurmer.htm
_____________________________________________________________

Hedelands Miniklub/Motorklub vil lave et tilsvarende løb i samme serie i 2007 - men datoen ligger endnu ikke fast. Vi har også lige et "lille" arrangement der skal planlægges og gennemføres :D

Kenneth

KennethDK

Svaret d.


Tilbage