AFTENTUR, Mini stemningsbillede .

27-07-2012-12:34:37

Som vi har kunnet læse her på siden, har Molly ( tilhørende driver Torben) fået dobbelt su kaburator og RC40 udstødning. Og og og DET får bare den lille røde 850er til at spinde og lyde som en sand Cooper. Torben er nok ikke helt tilfreds endnu med indstillingen , men det er blevet en ren fryd for ørene, at ligge i baghjulene på minimakkeren nu.
Vi kørte en tur igår aftes, mødtes ved ``KURT8`` ved Horsens Vest , ved sådan en lejlighed er vi ``Team RED and Green`` og vi kørte gennem Horsens , vi buldrede rigtigt op gennem Nørregade og Kattesund, fik set``os selv`` i butiksruderne ( så gider vi se på vinduer!) Ud af byen med solen på bagsmækken , som 2 lonely riders. Vi byttede biler, jeg skulle lige mærke hypperne og det indvendige brøl fra de dobbelte derude i teknikrummet -- og der er slående forskel på den sportlige oplevelse , ihvertfald hvad lyd angår, og synes faktisk også den trækker flot fra land, ikke mindst i området 90 - 120 km i timen.Så på no time lander vi i SAXILD ,der hvor de store isvafler bor. De to små , den røde og den grønne , får sig mange blikke og en snak , mens vi spiser is. Vi buldrer videre og vender i Nordsminde og møder op til flere som har haft minier i ``gamle dage`` sågar en der havde haft to -- EN TIL HVER LOMME !! Turen hjem går ad småveje i, ren nosstalgisk stemning, og med lidt frække hoftesving med kornmarker og stokroser som publikum, vi ræser lidt, men kører pænt i landsbyerne, det er jo sommer og vi må passe på renomeet, det lidt der tilbage !! En sidste gang bulder i Kattesund og Nørregade , vi køre stadig og ser godt ud i de store ruder ha ha ! 2 minier , den røde og den grønne, side om side ( sig det ikke til nogen ) på Hattingvejen --- VI LEVER -- to drengerøve ruller hjem i solnedgangen, en MINIAFTEN rigere , tak for turen !! Venlig hilsen BW

bw

Ikke mindre end en helt igennem fantastisk tur!! Det var bare det hele der gjorde det perfekt... To helt forskellige mini`er, men som alligevel har en stor fælles nævner! Det gør os ALLE til 18år igen og drengerøve!;-)
Det er så fedt og helt klart ikke sidste tur, hvis vejret tillader det!

Molly

Svaret d. 27-07-2012-18:21:38


Fin lille historie fra Mini-landet.
Man sidder og får fugtige øjenkroge ;-)
Carsten.

jelshøj

Svaret d. 27-07-2012-19:36:19



Lyder som en hyggelig tur, hvis der senere på året skal køres i en lignende aftentur, og i kunne bruge selvskab fra yderlig en mini (clubman), så er jeg og clubman´en også klar (efter ferien). Vi holder til i Brædstrup, så tæt på Horsens.

Mvh
Martin

miniturbo

Svaret d. 27-07-2012-22:18:14


som altid rammer du lige plet med din skarpe tunge jelshøj. Dejlig læsning. Det næsten ligesom den gang man læste de grå sider ;-) Bare bedre ;-) Tak for den dejlige gengivelse af turen næsten som om man var der selv.
Martin

MS-DIY

Svaret d. 27-07-2012-22:33:05


Jamen , der er altid plads til en mere der kører mini, så lad os høre fra jer i brædstrup , kunne da være hygly , vh BW :-)

bw

Svaret d. 27-07-2012-22:44:15


Hej
Kører også gerne med kommer fra Hatting ved Horsens var også ude og kører torsdag det blev en tur til gl.Ry der var 5 mini der men en masse andre gl. biler så der var nok og se på, sidste uge var det vikinge-træf i ballum med over 100 miniér,idag lørdag går turen til Ålborg til Domi-dag,så er der lige DMM på fyn næste weekend, så den lille mini får kørt noget i denne sommer
Vi ses derude :-)
Kim

minicooper

Svaret d. 28-07-2012-07:33:38


Tilbage