Ledningsnet

04-05-2010-22:36:04

halløj minispeed. jeg har været igang med at renovere fronten på mascotten.
Så har jeg fået fat i en 1275 a+ motor der skal i.
Det originale ledningsnet ligger på forsædet i en stor bold og der er et meget inviklet startspæresystem tilkoblet.

Spørgsmål: Kan man ikke få et nyt ledningsnet og hvad koster det?
Er ledningsnettet delt? dvs. kabine for sig og motor for sig
Er det en total umulig opgave?

mascotten er fra 77 og er oprindelig en 850er.

På forhånd tak...

D jessen

Hej
Ledningsnettet er delt i 2 hovedgrupper. Det der går bagud og det der går fremad, delt ved venste A-stolpe lige inder torpedoen.

En af afgreningerne går igennem brandvæggen, og dette punkt kan som regel let genkendes ved den store gummi tætningsring/den firkantede jernplade, som det passerer.

Skal du bruge et helt traditionelt ledningsnet, uden alt det elektroniske, så deles det der hvor alle de små gummisamlinger sider i venstre side under torpedoen. Alt derfra skal skiftes, ligesom den del der går ind i kabinen og de ledninger der ligger videre undertorpedoen over i højre side og frem langs skærmen.

Ledningernes længde er som regel retningsgivende for hvad de tilsluttes, hvis man ikke er den store elektrikker (og forudsat der ikke har været en eller anden der har suppleret med en masse tilføjelser til det originale ledningsnet.)

Ellers kan det varm anbefales at få fat i en Haynes manual. Bagerst i den er diverse ledningsnet, som har været brugt i de forskellige Minier, skitseret. Men det kræver jo at man er fortrolig med at kunne tyde sådanne tegninger.

Såfremt du ikke har rat med airbag og diverse, kan du godt finde et af de ældre ledningsnet og bruge i din bil. Prøv evt på Handelspladsen.

Anders E

Svaret d. 04-05-2010-23:35:14


Hej

Kig her

http://www.somerfordmini.co.uk/eshop/index.php?main_page=page&id=90

Mvh kristian

cooper998

Svaret d. 05-05-2010-17:41:02


Tilbage