Lyd i bilen

19-02-2008 22:13:08

Så kom jeg (igen) til at bruge penge som der ikke lige var planlagt... Fik mulighed for at købe et komplet højtalersæt til bilen (-HU) med alt hvad der skal til af højtalere, delefiltre, forstærkere, subwoofer, kaberlsæt, diskanter, kondensator osv osv osv til en acceptabel pris så kunne næsten ikke lade være...

Så nu er jeg så stille begyndt at lege lidt med hvor jeg dog skal få plads til alt det gejl... Det er dælme en lille bil når det kommer til stykket... Nå, men to stk 6x9" skal der da i hattehylden samt en bass-port til subwooferen der skal være bag i... Så ud og måle måle måle, tegne skabelon og ned til tømren og købe en stor 12mm MDF plade. Så var det ellers bare igang med at tegne over og skære ud. prøvemontere og tilpasse, afrunde kanter så de bliver "bløde", tegne højtalerplacering op samt bass-porten. skære skære skære, slibe, afrunde, tilpasse,afrunde igen... vaske af og beklæde med skum/filt. Derefter blev den beklædt med nappa som sidder uden én eneste fold. Så er rigtig glad for resultatet!!!

Nappaén sidder spændt godt ud (ingen folder) og den passer lige præcist i bilen så det næsten siger swup når man lægger den i.

Der var så også to dages arbejde for at alt skulle være helt i orden. Så må jeg igang imorgen og se om jeg kan få plads til to stk 6x9 under bagsædet der ved fødderne... Det bliver samme tur med nappa og filt.

Her er lidt billeder hvis linkene virker (fra billedeupload.dk).

[URL=http://Billedeupload.dk/showpic-664.jpg][IMG]http://Billedeupload.dk/thumb-664.jpg[/IMG][/URL]

ellers burde det her virke: http://Billedeupload.dk/showpic-664.jpg


Billede to:
[URL=http://Billedeupload.dk/showpic-665.jpg][IMG]http://Billedeupload.dk/thumb-665.jpg[/IMG][/URL]

eller her: http://Billedeupload.dk/showpic-665.jpg

Er det acceptabelt?

Hvad har i andre af musik i bilen?

Jacob.

BuggyBoy

Svaret d.


Tilbage