dmm 20143

2013-07-27 22:05:12

er der nogen der ved hvad det koster at komme ind og bare kikke på minierne??

oggy

Vi ser helst at man tilmelder sig og deltager på lige vilkår med alle andre, og holder officielt ikke åbent for andre, men er man Mini interesseret og ikke har mulighed for at deltage, men kommer forbi og spørger pænt så skal man nok få lov at gå en runde og se bilerne, og så koster det ikke noget, men der er INGEN mulighed for at købe drikkevare eller andet som gæst!

Herlig hilsen
Søren

DetVarSoerens

Svaret d. 2013-07-27 22:43:05


Ok jeg kommer men kender mange fra skibby som gerne vil ind og kikke på de dejlige biler!

Så var det ikk en mulighed at lade folk som er intresserede komme på "besøg"??

MH Jesper

oggy

Svaret d. 2013-07-28 12:09:21


Som jeg prøvede at skrive ovenfor, så har vi ikke noget imod at der kommer nogle forbi og kigger på bilerne, hvis de spørger om lov, men vi vil gerne vide hvem der er på pladsen, da det er folks kæreste eje der står der, og vi vil have mulighed for at smide folk uden armbånd ud hvis vi ikke synes de høre til, men hvis nogle du kender gerne vil gå en runde med dig så kan jeg ikke se noget problem i det.
Vi skal bare ikke lige pludseligt have en flok polakker eller unge baryler til at rande rundt på pladsen hvis du forstår hvad jeg mener.
Og vores koncept med gratis Øl og Vand kræver at det er en lukket fest kun for tilmeldte, derfor vil der hverken være mulighed for at købe eller få øl & vand hvis man ikke har armbånd på og det duer heller ikke at folk uden armbånd bliver hængende i længere tid..
Så for at gøre det kort så er der officielt ikke adgang, men vi finder nok en løsning hvis nogle af dine venner kigger forbi..

Håber det besvarede dit spørgsmål, ellers send mig gerne en mail på Mini@MiniVan.dk så skal jeg nok sørge for vi får løst de udfordringer der måtte være.

Herlig hilsen
Søren

DetVarSoerens

Svaret d. 2013-07-28 17:11:26


Tilbage